Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Yettel приема предварителни поръчки за артистичния флагман с отлична камера Motorola edge 50 ultra


d:istinkt


Yettel приема предварителни поръчки за артистичния флагман с отлична камера Motorola edge 50 ultra

От днес започва приемането на предварителни поръчки за новия флагман Motorola edge 50 ultra на Yettel.bg, а официалните продажби ще стартират на 1 юни. Смартфонът предлага неповторимо съчетание на артистичен дизайн, висока производителност, ултрабързо зареждане и безкомпромисна камера.

Motorola edge 50 ultra може да се закупи в брой и на изплащане с мобилните планове на оператора, като поръчалите го предварително ще вземат и първокласните безжични слушалки moto buds+ powered by Bose. Клиентите на Yettel ще получат и 3 години гаранция, а не стандартните 2 като част от пакета услуги „Смартфон вселена“. Той предлага и възможност за застраховка, сертифициран сервиз и рециклиране на устройството, след като вече спре да изпълнява функциите си.

Моtоrоlа edge 50 ultra paзпoлaгa c 6,7-инчoв pOLED диcплeй c извити pъбoвe, paздeлитeлнa cпocoбнocт 2712x1220p, чecтoтa нa oпpecнявaнe до 144 Нz и максимална яркост от 2500 нитa. Тези характеристики правят модела изключително подходящ за забавление с визуално съдържание, включително с игри, благодарение на честотата на дискретизация от 360Hz. Екранът е защитен от закалено стъкло Corning Gorilla Glass Victus, което го прави по-устойчив на надраскване и счупване. Смартфонът има рейтинг IP68, който гарантира водоустойчивост на пълно потапяне до 1,5 метра в продължение на 30 минути.

Гърбът на Моtоrоlа edge 50 ultra създава усещането за произведение на изкуството, както като дизайн, така и като усещане, когато смартфонът се държи в ръка. Моделът може да се поръча в три цвята – Forest Grey (тъмносив), Peach Fuzz (светлооранжев) и Nordic Wood (бежов). При първите две версии задният панел е покрит с веган кожа, а при третия е направен от истинско дърво, което би могло да бъде разпознато дори по аромата му.

Телефонът предлага отлични възможности за мобилна фотография, благодарение на система от три камери, която включва 50MP основен сензор с оптична стабилизация, 50MP ултраширогоъгълен обектив, който може да заснема и макрокадри с технологията Macro Vision, и 64MP телефото камера с оптична стабилизация, която предлага трикратно приближаване без загуба на качество. Предната камера е 50MP и с нея селфитата стават с наситени цветове и ясни детайли.

Камерата е снабдена с допълнителни функции с изкуствен интелект – Moto AI. Те служат както за прилагането на настройки, така и за последваща редакция на снимките. Moto AI може да разпознава сцените и спрямо тях да настройва автоматично скоростта на затвора и нивото на стабилизацията. Сред другите функции, за които се грижи AI, са проследяване с автоматичен автофокус, настройки на цветове, сенките, боке ефект и други.

Освен артистичния дизайн и изключителни камери Моtоrоlа edge 50 ultra осигурява много висока производителност на потребителите. Устройството е снабдено с процесор Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 и 16 GB RAM, а вътрешната памет е цял 1TB, което е предостатъчно за всички снимки, видеа, игри и други големи файлове.

Капацитетът на батерията е 4500mAh, чрез която смартфонът може да издържи около 30 часа с едно зареждане при нормална употреба. Моtоrоlа edge 50 ultra позволява ултрабързо 125W TurboPower зареждане с кабел и 50W бързо безжично зареждане. Моделът има функция и за обратно зареждане на други устройства с 10W.

Motorola edge 50 ultra се предлага на цена от 1 229,99 лева в брой или на лизинг за 58,99 лева на месец с двугодишен абонамент за план Total Unlimited 64.99. 

Обратно към всички новини от агенциите