Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Невероятната биографична драма „Коко преди Шанел“ ще остави без дъх зрителите на FilmBox Extra на 19 май


M3 Communications Group, Inc.


Невероятната биографична драма „Коко преди Шанел“ ще остави без дъх зрителите на FilmBox Extra на 19 май

 Тази неделя FilmBox Extra ще предложи на зрителите за старт на деня изключително емоционалната история на Коко Шанел. Точно в 9:05 ч. на 19 май филмовият канал ще излъчи невероятната биографична драма „Коко преди Шанел“. Филмовата лента представя първите 28 години от живота на Габриеле Шанел преди да се превърне в една от най-известните дизайнерки на 20-и век, която и до днес е олицетворение на стилната съвременна жена. 

„Коко преди Шанел“ е френско-белгийска продукция, режисирана и ко-продуцирана от Ан Фонтейн. Лентата потапя зрителите в елегантната атмосфера на Франция в началото на 20-и век, проследявайки пътя на една млада жена към независимост. Одре Тоту е актрисата, която се превъплъщава в младата Коко Шанел и дава живот на нейната вдъхновяваща персона във филма. Сюжетът проследява живота на сестрите Шанел от ранно детство и позволява на хората да се докоснат до събитията, превърнали Габриел в Коко Шанел – една от най-влиятелните фигури в модните среди.  

Режисьорката Ан Фонтейн представя една по-различна гледна точка в продукцията, отговаряйки на екзистенциалния въпрос: „Какво трябва да пожертваш за успеха?“. Сюжетната линия представя Габриел Шанел, работеща като шивачка и кабаретна певица в провинциален френски бар. В него тя среща Етиен Балсан (Беноа Пулворд), който я запознава с живота на висшето общество и дава началото на нейната бъдеща кариера. Появата на Артур Капел (Алесандро Нивола) я мотивира още по-силно да преследва мечтите си с още повече страст. Историята впримчва героите във вихрушка от емоции, премеждия и любов, която е двигател на всичко. Какво коства на обикновено провинциално момиче да стигне до бляскавите светлини на Париж? Зрителите могат да разберат отговора в неделя (19 май) от 09:05 по FilmBox Extra

Красивите костюми в „Коко преди Шанел“, които пренасят публиката в миналия век, носят на продукцията „Оскар“ в категория „Най-добри костюми“ през 2010 г. Филмът е номиниран и за четири награди БАФТА, три Европейски филмови награди и шест награди „Сезар“. 

„Коко преди Шанел“ е само едно от вълнуващите заглавия, на които зрителите могат да се насладят по каналите на FilmBox тази година. С редица холивудски и европейски продукции в своето портфолио, филмовите канали, които са част от глобалната медийна компания SPI International, са подготвили вълнуващи сюжети, с които да ви забавляват през годината. Всички продукции в каналите на FilmBox са вече достъпни в стрийминг услугата FilmBox+ – премиум услуга, която следва концепцията „Домът на доброто кино“ и предлага специално подбрана селекция от премиум VoD (video on demand) заглавия.

Обратно към всички новини от агенциите