Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Профил

Wizz Air разширява ваканционната си мрежа от България с нов маршрут този юни: от София до Хераклион


M3 Communications Group, Inc.


Wizz Air разширява ваканционната си мрежа от България с нов маршрут този юни: от София до Хераклион

Wizz Air, най-бързо развиващата се авиокомпания в Европа и най-екологично устойчивата в света*, обяви, че стартира нов летен маршрут: от София до Хераклион. Полетите от оживената столица на България до културното съкровище на остров Крит ще започнат през юни, а билетите са вече в продажба на wizzair.com и в мобилното приложение, на цени от само 59 лв.


Стартирайки от 24 юни, когато ще е първият полет София-Хераклион на WIZZ за 2024 г., пътниците ще могат да се отправят на незабравимо гръцко пътешествие, за да опознаят завладяващите забележителности, богатата история и култура, които ги очакват в Хераклион. Българските туристи ще могат да се възползват от директни полети два пъти седмично, всеки понеделник и петък.


Хераклион, разположен на зашеметяващия остров Крит, е известен със своите древни съкровища, спиращи дъха пейзажи и топло средиземноморско гостоприемство. Сега пътниците, които летят от София, ще имат възможност да се потопят в очарователната атмосфера на този исторически град с удобен, директен полет с Wizz Air.


Туристите ще могат да разгледат очарователните улички на стария град, украсени с венецианска и османска архитектура, и да се насладят на автентична гръцка кухня в традиционните таверни. За любителите на природните красоти, Хераклион очарова и със своите идилични плажове, обляни от лазурните води на Средиземно море, които обещават едновременно спокойствие и приключение.


Саша Вислаус, мениджър Корпоративни комуникации“, Wizz Air, коментира: „Wizz Air продължава да се стреми да предоставя на своите пътници изключителни маршрути и достъпни възможности за пътуване до невероятни дестинации в Европа и извън нея. Радваме се да представим този нов маршрут от София до Хераклион, който ще даде възможност на нашите пътници да изследват богатата история, култура и природни красоти, които предлага остров Крит. С нетърпение очакваме да посрещнем пасажерите на борда на WIZZ за едно незабравимо пътуване с нашите удобни полети и отлични услуги“.
 

 

*Според данни на CAPA – Centre for Aviation Awards for Excellence 2022 и 2023.

Обратно към всички новини от агенциите