Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Профил

Насладете се още повече на великденските празници и дръжте близките си по-близо, независимо от всичко, с иновациите на TP-Link


3CON


Насладете се още повече на великденските празници и дръжте близките си по-близо, независимо от всичко, с иновациите на TP-Link

С наближаването на Великден се усеща топлината на семейните събирания, както и нуждата от непрекъсната свързаност, за да се споделят тези специални моменти с близките ни. За всяка нужда от свързаност TP-Link предлага редица иновативни системи, не само като продукти за подобряване на интернет връзката, но и като символи на желанието ви за стабилни и смислени взаимоотношения със семейството.

Все повече, все по-добре, всеки път

Deco X10 е повече от устройство за връзка . Той е символ на единство. Със скорости до 1500 Mbps и възможност за свързване на над 120 устройства Deco X10 обещава, че никой няма да остане назад в дигиталния свят. Представете си как боренето с великденски яйца се случва безпроблемно на мобилните ни устройства, докато бабите и дядовците провеждат видеоразговори от любимото си уютно кътче.

Но не става дума само за скорост, а и за покритие. X10 елиминира мъртвите зони на Wi-Fi, като се грижи всеки ъгъл на къщата да бъде изпълнен с радостта от свързаността. Със своите интелигентни мрежови функционалности и родителски контрол потребителят може да управлява времето прекарано в интернет и да блокира неподходящо съдържание, осигурявайки безопасна и благоприятна за семейството онлайн среда.

Освен това потребителите могат да се запознаят и с Deco X10 – още едно Wi-Fi 6 чудо. Със своята двулентова технология AX1500 и безпроблемно покритие до 360 кв. м той разпръсква великденска магия в целия дом на потребителя. От гледане на семейни филми във всекидневната до гейминг маратони, Deco X1500 гарантира, че всеки ще получи своето късче интернет магия. А с технологията AI-Driven Mesh системата се адаптира към нуждите на всеки член на семейството, като осигурява гладко и непрекъснато онлайн изживяване, където и да се намира у дома.

Накрая, но не на последно място, представяме мрежовата система Deco X55 – пример за отлично Wi-Fi 6 качество. Със скорости до 3,0 Gbps и разширено покритие украсявате дома си с великденските цветове на свързаността. Независимо дали стриймват видеоклипове, играят игри с приятели или просто сърфират в интернет, Deco X55 осигурява бързо интернет изживяване за всички.

 

Освен скоростта и покритието,  сигурността също не трябва да се пренегрегва. С помощта на TP-Link HomeShield потребителите могат да персонализират функциите за сигурност на своята мрежа, като гарантират сигурна и защитена онлайн среда за цялото си семейство. Сякаш обвивате дома си в защитна черупка на великденско яйце.

Допълнителна сигурност като подарък

Опаковайте Tapo C220 и подарете радостта от несравнимо качество и защита. С висококачествен видеозапис с 2K 4MP QHD резолюция и пълен 360º хоризонтален и 114º вертикален обхват за завъртане и накланяне, с тази камера всеки детайл е уловен с изключителна прецизност. Усъвършенстваната технология за нощно виждане и интелигентното разпознаване с изкуствен интелект осигуряват непрекъснато наблюдение денем и нощем, а звуковата и светлинната аларма и двупосочното аудио предлагат комуникация и предпазване без усилие.

За ентусиастите на открито Tapo TC40 е идеалният подарък, който предоставя сигурност. С ясна 1080p Full HD картина в реално време и интелигентно разпознаване на лица с проследяване на движението, всяко кътче от външното пространство е наблюдавано и защитено. С 360° визуално покритие, нощно виждане до 98 фута и защита от атмосферни влияния IP65, TC40 предлага универсална защита от стихиите.

Освен това потребителят може да подсили сигурността на открито с Tapo TC65, предлагащ запис на видео с ултрависока разделителна способност в кристално чиста резолюция от 3 МР. Независимо дали е свързана с кабел или не, тази камера предлага гъвкави възможности за мрежово свързване, за да отговори на всички предпочитания за инсталация. С усъвършенствано нощно виждане, засичане на движение и съвместимост с Amazon Alexa и Google Home, Tapo TC65 осигурява цялостна защита и спокойствие.

Потребителят може да допълни екосистемата на интелигентния си дом с Tapo H200 Smart Hub – идеалният подарък за най-технически компетентния член на семейството. С възможност за свързване на до 64 превключвателя, сензора или бутона, както и на 4 камери или звънци, той представлява гръбнака на интелигентната екосистема на вашия дом. Съвместим с Tapo C420, Tapo C400, Tapo D230 и други, той предлага безпроблемна интеграция с техните съществуващи устройства. Възползвайте се от безжичната технология с ниска консумация на енергия, която удължава живота на батерията на вашите интелигентни сензори и бутони до 10 пъти. А благодарение на съвместимостта на гласовото управление с Amazon Alexa и Google Home потребителят може да се наслади на автоматизация без помощта на ръцете си за допълнително удобство и лекота на използване.

 

Сега с Tapo T300 потребителите могат да предпазят близките си от неочаквани течове и наводнения. Оборудван с 6 сонди за откриване на капки отгоре и отдолу, той бързо реагира на капки и течове, като ги предупреждава със силна 90dB сирена. Неговият водоустойчив клас IP67 гарантира издръжливост във влажна и прашна среда, а незабавните известия от приложението ги информират, независимо къде се намират. Лесен за поставяне навсякъде, където могат да се появят течове – от под мивки до в близост до перални машини – той предлага гъвкави възможности за поставяне. Освен това, с видимите предупреждения чрез интелигентните крушки Tapo и съвместимостта с Tapo Hub за централизирано управление на до 64 сензора, потребителят може да подобри безопасността на дома си без усилие.

Актуализирайте преживяването си с TP-link

Потребителите могат да се насладят на следващото поколение безжични технологии с рутера the Archer AX12. С възможностите си за Wi-Fi 6 този рутер осигурява по-високи скорости, по-голям капацитет и намалено претоварване на мрежата за по-гладко онлайн изживяване. Със скорости до 1,5 Gbps (1201 Mbps на 5 GHz честотна лента и 300 Mbps на 2,4 GHz честотна лента) свържете повече устройства от всякога, без да правите компромис с ефективността. Те ще се радват на надеждно покритие в целия си дом благодарение на технологията Beamforming и четирите високоефективни антени. Освен това с технологията Target Wake Time удължавате живота на батерията на свързаните си устройства, като същевременно намалявате консумацията на енергия. Лесната настройка и обратната съвместимост с предишни Wi-Fi стандарти правят Archer AX12 най-добрият избор за модернизиране на домашната ви мрежа.

Като алтернатива потребителят може да надгради домашната си мрежа с Archer AX17, оборудван с технологията Wi-Fi 6 за по-бързи скорости, по-голям капацитет и по-малко претоварване.

Със скорости до 1,5 Gbps (1201 Mbps на 5 GHz честотна лента и 300 Mbps на 2,4 GHz честотна лента), свържете няколко устройства едновременно, като сведете до минимум забавянето. Могат да се насладят на надеждно покритие и сила на сигнала в целия си дом благодарение на технологията Beamforming и четирите мощни антени. Защитете живота на батерията на устройствата си с технологията Target Wake Time и се възползвайте от лесната настройка и обратната съвместимост с предишни Wi-Fi стандарти. Освен това, с усъвършенстваните протоколи за сигурност WPA3, бъдете сигурни, че мрежата ви е защитена от киберзаплахи.

На този Великден потребителите могат да подарят безпроблемна свързаност, подобрена ефективност и усъвършенствана сигурност с продуктите на TP-Link. Надградете домашната си мрежа и подобрете онлайн преживяването си с иновативната технология на TP-Link и Tapo.

Обратно към всички новини от агенциите