Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Профил

FOREO и Douglas празнуват сезона на баловете с до 20% отстъпка за най-продаваната колекция на FOREO: LUNA™


M3 Communications Group, Inc.


FOREO и Douglas празнуват сезона на баловете с до 20% отстъпка за най-продаваната колекция на FOREO: LUNA™

С наближаването на 24 май и сезона на абитуриентските балове, FOREO и Douglas обявиха страхотна отстъпка от 20%. Тя е валидна за любимите на знаменитостите продукти LUNA на FOREO. Списъкът с известни фенове на шведската beauty-tech марка и устройствата ѝ LUNA включва красавици като Джесика Бийл, Хейли Бийбър, Ким Кардашиян, както и местни инфлуенсъри като Славена Вътова, Виктория Капитонова и Йоанна Темелкова. Абитуриентите в България сега имат възможност да закупят един (или повече!) продукта LUNA на топ цена и да се сдобият с по холивудски блестяща и гладка кожа – такава, за каквато винаги са мечтали.

Миналата година хаштагът #ShowerTok достигна повече от 6,1 милиарда показвания, което го прави един от най-търсените в платформата за 2023 г. А предвид, че #showerroutine и #bodywash са сред най-горещите хаштагове, използвани в TikTok от поколението Z през последните месеци (според Vogue Business TikTok Trend Tracker), не е чудно, че FOREO решава да се фокусира именно върху своите топ почистващи устройства LUNA 4 и LUNA 4 body и да предостави на абитуриентите в България възможността да ги получат през май на невероятна цена. Продуктите са също идеална идея за подарък, ако тази година в семейството си имате абитуриент. Ето списък на страхотните оферти за 24 май на FOREO, които се предлагат в момента в Douglas.bg:

LUNA™ 4
Клинично доказано е, че LUNA™ 4  премахва до  – което я прави много по-ефективна от почистването само с ръце и идеална за сваляне на тежкия грим след незабравимо абитуриентско парти. Нейните ултра меки силиконови влакна нежно ексфолират мъртвите кожни клетки, като същевременно не са абразивни за кожата. T-Sonic™ пулсациите временно разширяват порите, за да премахнат замърсяванията дълбоко в тях – намалявайки шансовете за пробиви и оставяйки лицето чисто и свежо. В режим на стягащ масаж, нискочестотните пулсации на четката помагат за отпускане на точките на напрежение на лицевите мускули и изглаждане на фините линии за по-стегнат тен.

LUNA™ 4 body
LUNA™ 4 body е масажираща четка за тяло с T-Sonic™ пулсации за ежедневно дълбоко почистване и ексфолиране. Изработено от ултра-хигиеничен силикон, LUNA™ 4 body се състои от меки, устойчиви на бактерии силиконови допирни точки, което я прави 35 пъти по-хигиенична от четките с найлонови косъмчета. Клинично доказано е, че тя премахва 99% от замърсяванията и омазняването по кожата, което означава, че с нея запушените пори и пъпките остават в миналото.

LUNA™ 4 body подобрява външния вид на целулита, като се насочва към течността, която се натрупва в колагеновите джобове. Чрез стимулиране на микроциркулацията, масажът с T-Sonic™ пулсации помага за разпределяне на мастните натрупвания. Поддържането на здравословно кръвообращение също означава, че хранителните вещества в тялото ви могат да стимулират производството на колаген – протеинът, който поддържа кожата ви здрава и еластична, което я прави по-малко податлива на набръчкването, причинено от целулита. В допълнение, иновативната четка за почистване на тялото на FOREO ексфолира нежно мъртвите кожни клетки и врасналите косъмчета, без да е абразивна за кожата, осигурявайки онази гладкост на кожата, за която всички мечтаем – особено през лятото.

LUNA™ Micro-Foam Cleanser 2.0
LUNA™ Micro-Foam Cleanser 2.0 е най-ефективният почистващ продукт на FOREO с 87% натурални съставки. Този богат, копринен крем деликатно премахва замърсяванията, като умело се трансформира в деликатна пяна при контакт с вода. Обогатен с аминокиселини и азиатска центела, LUNA™ Micro-Foam Cleanser 2.0 ще осигури на кожата ви подхранването и хидратацията, за които „жадува“, оставяйки я освежена и сияйна.

В допълнение към тези отстъпки, абитуриентите могат да се възползват от още много изгодни оферти на douglas.bg за някои от другите бестселъри на FOREO, като останалите модели LUNA или любимото спа устройство на Рита Ора: UFO™ 2. To осигурява незабавна и дълготрайна хидратация на кожата, като същевременно е клинично доказано, че увеличава нивата на влага в кожата с 126%, запазвайки ефекта до 6 часа. Масажът с T-Sonic™ пулсации с този уред повишава микроциркулацията, доставяйки необходимия кислород и хранителни вещества до кожните клетки, докато елиминира токсините – оставяйки кожата със здрав и сияен вид. 

Не пропускайте тези ексклузивни предложения, които ще бъдат достъпни за ограничен период до 31 май 2024 г. само на douglas.bg.

За да научите още интересна информация за марката FOREO, последвайте @foreo_official в Instagram или посетете foreo.com.
 

Обратно към всички новини от агенциите