Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Новият moto g60 e тук – смартфон с ултрависока резолюция и ултрабърза производителност


Propaganda Agency


Новият moto g60 e тук  – смартфон с ултрависока резолюция и ултрабърза производителност

Motorola винаги търси нови начини да предостави на потребителите още повече възможности и чисто новият moto g60 е един класически пример. Новото попълнение на серията Мoto g,  разполага със система от 108 MP1 камери - най-големия размер на пиксела на камерата на Motorola досега, както и с огромна 6000 mAh батерия, дисплей с висока честота на опресняване и ултра производителност, подкрепена от мобилната платформа Qualcomm® Snapdragon.

Безгранични нива на фотография с moto g60

Moto g60 съдържа 108 MP система от камери, съчетана с чисто новата технология Ultra Pixel. Тя използва специална технология pixel binning, който комбинира 9 пиксела в един огромен 2,1 um Ultra Pixel, за да предостави на потребителите 9 пъти по-висока светлочувствителност за невероятно ярки изображения с ултрависока разделителна способност дори при най-предизвикателните светлинни условия.

В допълнение, ултраширокоъгълния обектив помага на потребителя да развие творчеството си, побирайки 4 пъти повече в кадъра и улавяйки точно това, което виждат очите на заснемащия. Обективът Macro Vision приближава до 4 пъти по-близо до обекта, заснемайки и най-неуловимите детайли. Ежедневните снимки се превръщат в професионално изглеждащи портрети с помощта на сензора за дълбочина. Камерата съдържа още много иновативни функции, като например режимът Dual Capture, който позволява записване едновременно и със задната, и със селфи камерата, показвайки и заснемащия, и обекта на заснемане, така че всички страни на историята да бъдат уловени наведнъж.

Никой  не обича да се притеснява за батерията на телефона си. С moto g60 и огромната му 6000 mAh батерия, тези притеснения могат да останат в миналото. С до 54 часа издържаща батерия, дори най-натовареният работен ден или нощно излизане не могат да изтощят батерията на този смартфон. Когато все пак има нужда от презареждане, TurboPower™ 20 осигурява часове енергия само за няколко минути зареждане, така че потребителите да могат да презаредят бързо и след това да се върнат към ежедневните задачи.

Snapdragon™ 732G визуализира графиките светкавично бързо и захранва системата на камерата, така че игрите да изглеждат много по-реалистично а снимките да бъдат по-ярки отвсякога.  В съчетание с 6 GB Ram, потребителят може да се движи напред-назад между приложенията мигновено. Цялата тази скорост се управлява със забележителна енергийна ефективност, така че батерията издържи максимално.

Великолепният 6,8“ дисплей Max Vision FHD+ кара любимото съдържание да оживява. Потребителите могат да се насладят на истински цветове, подобрена яркост и контраст със съвместимост с HDR10. И като първото устройство на Motorola със 120 Hz честота на опресняване, moto g60 е два пъти „по-плавен“ от типичните смартфони, което значи, че почти няма забавяне при превъртане на уеб страници, игри или гледане на видеоклипове с висока скорост на движение.

Цялата тази мощ е подкрепена от 128 GB вградена памет, която осигурява достатъчно място за снимки, филми, музика, приложения и игри. И все пак, потребителят има възможност да добави до 1TB с помощта на картата microSD.6 

Елегантен и отвътре, и отвън

Това устройство е внимателно проектирано и изящно изработено. Изключително тънките рамки осигуряват по-голяма площ на екрана, а оцветеният корпус около задните камери добавя още една нотка на изтънченост. Модерният дизайн, събран в едно, се предлага в разкошния цвят металик – Dynamic Gray.

Софтуерното изживяване с това устройство е толкова красиво, колкото е визията на самия смартфон. Android 11 прави устройството по-сигурно, по-интуитивно и по-умно. Не по-малко важни са и по-доброто управление на разговорите в приложенията за съобщения, подобрения контрол върху свързаните устройства и по-практичния подход към поверителността на данните в тази вълнуваща Google актуализация.Android 11 предоставя и нови, подобрени функции за достъпност на феновете на серията moto, като по-бърз и по-лесен гласов достъп и бързи клавиши, задвижвани от смарт асистента.

Motorola продължава мисията си да предоставя на потребителите чиста версия на операционната система Android, като същевременно намира нови начини да опрости взаимодействието на потребителя с неговия смартфон и да направи технологиите още по-лесни за използване. С My UX, Motorola е предоставила и тонове полезни функции, които още повече улесняват персонализацията на устройството. Потребителите имат възможността да управляват телефона си с прости жестове, да персонализират настройките си и да създадат тапет, който е единствен сред милион други.

В съответствие с традицията си да демократизира технологиите и да предостави по-смислени иновации, фокусът на Motorola и този път е върху редица невероятни и важни функции, представени в най-новия moto g60. Системата от 108 MP камери, огромната 6000 mAh батерия и 120 Hz честота на опресняване предоставя на потребителите страхотната възможност да създават съдържание и да се свързват както никога досега.

Цени и наличности 

moto g60 ще се предлага в региона на Югоизточна Европа на стартова цена от 499лв.

Обратно към всички новини от агенциите