Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

"С РЕКА НА СЪРЦЕТО" С ТВ ПРЕМИЕРА НА 13 СЕПТЕМВРИ


The News BG Reporter | Нюз БГ Репортер


"С РЕКА НА СЪРЦЕТО" С ТВ ПРЕМИЕРА НА 13 СЕПТЕМВРИ

Екип на Нюз БГ Репортер
newsbgreporter.com

Премиерата на най-новата семейна сага на НОВА ТВ - "С река на сърцето", е насрочена за 13-и септември. 
Режисьор на продукцията е Мартин Макариев, а оператор - Андрей Андреев.
Сам по себе си този факт вече е гаранция за това, че ще гледаме успешен продукт, който със сигурност ще бъде носи качествата на високобюджетна кинопродукция с високо качество, оригинален подход и визия, находчиви творчески решения във визията и витрешнокадровите решения, задълбочени разработки на персонажите в няколко плана извън ситуационните решения и линии на сценария, подписани с оригинален стил и собствен почерк.

Продуцент е Светлин Нейнски, който е движещ мотор в организацията, създаването и администрирането на целия кино и тв процес, главният отговорен фактор от планирането, ситуирането, разработката - та до производството на последния кадър , казано на народен език. 

Тук трябва да откроим ролята на Вяра Анкова, която зае вицепрезидетски пост в дружеството, което управлява Нова Броудкастинг Груп. Вяра присъства лично на старта на снимкит на сериала във Видин и искрено съпреживя сложните първи сцени на терена, заедно с екипа на филма. Трябва да благодарим на ръководството затова, че продължава програмната линия на медийната група и телевизията да подкрепя създаването на българско кино и да работи с изявени професионалисти. Продуцирането на такива мащабни проекти е и риск, и отговорност, и мисия, която Нова Броудкастинг Груп успешно отстоява през годините и надгражда с нови и нови качествени продукти - за което публиката и зрителите трябва да са благодарни! Апропо и творческите гилдии, които са ангажирани в производството - за шанса да изразяват себе си и да реализират творческите си видения в национален ефир.

Както Нюз БГ Репортер вече писа букетът от персонажи ще бъде интерпретиран от актьорите Луиза Григорова, Александър Сано, Яна Маринова, Александър Димов, Анастасия Лютова, Христо Петков, Малин Кръстев, Пламен Манасиев, Леарт Докле, Йоанна-Изабелла  Върбанова, Мартина Апостолова, Матю Горанов, Никола Додов, Цветина Петрова ... Сред тях има и международен отблясък в лицето на сръбкинята Ана Томич и македонеца Игор Ангелов.

Иначе вече знаем, че ще гледаме вълнуващата семейна драма, която ще ни пренесе в  света на заможната фамилия Боневи. Брат и сестра се опитват да запазят наследствените земи и семейната винарна на брега на река Дунав, която се превръща в красив и магичен декор на телевизионната поредица. Ще има сложни любовни връзки. Материалните интереси и копнежите на сърцето оплитат мрежа от сложни взаимоотношения. Три жени крият опасни тайни, а трима мъже не могат да устоят на своята голяма слабост. На фона на кризи и промени, тайните започват да излизат наяве, а слабостта се превръща в сила. Но всичко има своята скъпа цена.

Ще има любов и омраза, раздяла и очакване, отмъщение и предателство, според сценария на писателя Георги Тенев. „С река на сърцето“ засяга и теми като насилието над жени, търговията с деца, бедността и борбата с престъпността.

Сериалът е сниман и в комплекса "БОНОНИЯ ЕСТЕЙТ" - едно райско кътче, което е изградено от семейство Йотови и се менажира от дъщеря им - Аглика: красив хотелски комплекс на брега на Дунав с възстановена вековна традиция за създаване на отлични брандове вино и наличие на собствена изба.

НА ДОБЪР ЧАС!
И ВИСОК ТВ РЕЙТИНГ!

/Нюз БГ Репортер: Миглена Дамянова, Иван Върбанов/

Обратно към всички новини от агенциите