Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Ефективни софтуерни решения на българската сцена от дистрибутора LocalDisti


LocalDisti


Ефективни софтуерни решения на българската сцена от дистрибутора LocalDisti

От тази есен фирмата за разпространение на софтуер ЛокалДисти вече присъства интензивно на Българския пазар. Компанията е дистрибутор на висококачествени и надеждни решения за клиенти от всеки размер: от малкия и среден до големия бизнес. Тя си партнира с множество ИТ компании и им помага да достигнат до по-гъвкави софтуерни решения за крайните си клиенти. С бизнес операции в Чехия, Словакия, Румъния, а вече и в България, ЛокалДисти ще се старае да разширява възможностите, от които българският ИТ бизнес да се възползва. 

В България ЛокалДисти е партньор на някои от най-утвърдените и гъвкави разработчици на софтуер. Сред тях са 42Gears с техните лесни за ползване решения за управление на мобилни устройства и TeamViewer известни с решенията си за свързаност. Портфолиото включва още продуктите на DataCore, пионер в софтуерно дефинираното съхранение на данни и StarWind, лидер във виртуализацията на съхранението. Не на последно място е Xopero, с продуктите за беъкъп и възстановяване на данни, с интеграция с основни инструменти на DevOps процесите като GitHub, Jira и други.

„Чрез своята връзка с тези разработчици, ЛокалДисти може да предложи на българските си партньори едни от най-добрите и гъвкави решения в съответната сфера и да постигне за тях отлични лицензионни цени.“ сподели Мария Георгиева, мениджър Бизнес развитие за българския пазар. 

ЛокалДисти в България ще работи с местните ИТ компании в редица дейности, които да им помагат да затвърдят и развият позициите си, и да направят проектите си по-успешни.

--------------------------

За ЛокалДисти (LocalDisti):

LocalDisti е дистрибутор на висококачествени и надеждни решения за клиенти от всеки размер: от малкия и среден до големия бизнес. Целта на компанията е да работи с ИТ компании и да им помогне да достигнат до по-гъвкави софтуерни решения за крайните си клиенти при това на атрактивни за тях и бизнеса им цени. Компанията е представена в Чехия, Словакия, Румъния и България, като е изградила трайни партньорски отношения с над 120 компании за над 900 крайни клиента. 

За повече информация за България:
Мария Георгиева 
Мениджър Бизнес развитие
M: +359 897827002
Е maria.georgieva@localdisti.cz
www.localdisti.cz
www.linkedin.com/company/localdistibulgaria/ 

Обратно към всички новини от агенциите