Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Бургас ще бъде домакин на турнира до 16 г. от Тенис Европа “OXYCOM CUP”


PR Avenue


Бургас ще бъде домакин на турнира до 16 г. от Тенис Европа “OXYCOM CUP”

Над 100 състезатели от над 15 държави  пристигат в Бургас за турнира за юноши и девойки до 16 години от трета категория на Тенис Европа "OXYCOM CUP". В надпреварата ще вземат участие най-добрите тенисисти от България и състезатели от Сърбия, Испания, Англия, Румъния, Полша, Естония, Германия, Италия, Франция, Латвия, Словения, Кипър, Русия, Австрия и други. 


"ОXYCOM CUP" ще се проведе между 11-ти и 17-ти декември 2023 година на кортовете на Тенис клуб "Авеню". Във времето бургаският клуб затвърди позицията си на водещ клуб в България, организирайки множество държавни, регионални и международни турнири. 


През 2024 година Медицински център "Оксиком" навършва 25 години от своето създаване. Този юбилей ще се отпразнува с поредица от инициативи, които са в тон със социално-отговорната политика на здравното заведение. В тази връзка първото събитие, което Медицинският център подкрепя като генерален спонсор е Международен турнир по тенис от Календара на Тенис Европа до 16 години - Категория 3 за момчета и момичета "OXYCOM CUP".


Турнирът се осъществява от Тенис Клуб "Авеню" със съдействието на Българска Федерация по Тенис, както и с подкрепата на Община Бургас, спонсори и медийни партньори.

Обратно към всички новини от агенциите