Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

IKEA FAMILY Лятна среща пред Топлоцентрала на 21 и 22 юни


Paragraph 42


IKEA FAMILY  Лятна среща пред Топлоцентрала  на 21 и 22 юни

Лятото вече е тук! И за да отпразнува началото на топлите слънчеви дни, ИКЕА ви кани на специално двудневно събитие на 21 и 22 юни в двора на Топлоцентрала (ул. Емил Берсински 5). Входът е свободен, а доброто настроение е силно препоръчително.  

Ден след посрещането на лятното слънцестоене (най-дългият ден в годината), което шведите наричат “Midsommar”, ИКЕА подготвя разнообразни активности като консултации за проектиране с 3D програма, с помощта на експерти на бранда в трансформиран като офис двуетажен автобус, фитнес тренировка с колекция DAJLIEN, безалкохолни коктейли, детски игри, работилници за изработване на венци, работилница за пресни подправки, кино на открито и IKEA Family награди.   

Събитието ще включва разнообразни активности и през двата дни, като за всеки ще има по нещо. В партньорство с Българска фондация Биоразнообразие ще бъдат организирани забавни игри за най-малките и две работилници на открито. А CactusLab ще очаква любителите градинари, които могат да се включат в изработването на венци от сухи цветя за празника.  
Най-активните ще могат да се включат в следобедна тренировка в петък с Кристиан Йонков и сутрешна тренировка в събота с Олга Вълчкова. 

Всички гости ще могат да се насладят на хубавото време и да се освежат с безалкохолен коктейл по избор. В петък вечер точно в 20:45 часа ще има и прожекция на късометражно българско кино в двора на Топлоцентрала, където посетителите ще могат да се насладят на филмите под открито небе.

Акцентът на събитието ще бъде двуетажният автобус Workship. И през двата дни на първия му етаж ще се проведе демонстрация на програмите за проектиране на ИКЕА, които предлагат идеи и вдъхновение за преобразуване на жилищното пространство. Освен консултация, те ще имат възможност да станат част от семейството с регистрация на карта IKEA Family карта. Предимствата с нея са много – трупаш точки за отстъпки и получаваш специални оферти. За тези, които изберат да станат част от програмата ще има специална изненада. Вторият етаж на автобуса ще очаква гости в спокойна обстановка, където ще могат да разгледат вдъхновяващите дизайни от лимитираната колекция TESAMMANS. 

Запазете датите 21 и 22 юни и заповядайте на лятна среща с ИКЕА пред Топлоцентрала! 

 

За ИКЕА

ИКЕА предлага добре проектирано, функционално и достъпно, висококачествено обзавеждане на дома, произведено с грижа за хората и околната среда. Има няколко компании с различни собственици, работещи под марката ИКЕА, всички споделящи една и съща визия: да се създаде по-добро всекидневие за много хора. ИКЕА е основана в Швеция през 1943 година.

 

За Housemarket

ИКЕА влиза на българския пазар през 2011 г. чрез българското дружество на компанията Housemarket S.A, част от Fourlis Group, която по силата на франчайз договор държи правата за търговска дейност под марката ИКЕА на териториите на Гърция и Кипър.

 

Относно франчайз системата на ИКЕА

Ритейл бизнесът на IKEA се управлява чрез франчайз система с франчайзополучатели, които имат право да предлагат и продават продуктовата гама на ИКЕА в рамките на определени географски територии. Inter IKEA Systems B.V. е собственик на концепцията ИКЕА и световен франчайзодател, който също така възлага на различни ИКЕА компании да разработват и предлагат продуктовата гама, както и да доставят комуникационни решения. Днес 12 различни групи компании имат право да притежават и управляват канали за продажба на ИКЕА съгласно франчайз споразумения с Inter IKEA Systems B.V.

 

Относно Inter IKEA Group

Inter IKEA Group включва Inter IKEA Systems B.V., IKEA of Sweden AB, IKEA Supply AG и IKEA Industry AB. Inter IKEA Holding B.V. е холдинговата компания на Inter IKEA Group.

Обратно към всички новини от агенциите