Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Брадли Купър ще разбере цената на плагиатството в романтичната драма „Думите“ на 19 юли по FilmBox Extra


M3 Communications Group, Inc.


Брадли Купър ще разбере цената на плагиатството в романтичната драма „Думите“ на 19 юли по FilmBox Extra

Филмът проследява трудния път на един млад писател към славата

 

Брадли Купър, Джеръми Айрънс, Денис Куейд, Оливия Уайлд и Зоуи Салдана са звездите във вълнуващата и многопластова романтична драма „Думите“. Продукцията е директорски дебют за Брайън Клугман и Лий Стърнтал, а зрителите ще могат да проследят историята този петък (19 юли) от 14:05 ч. само по FilmBox Extra.

Филмът „Думите“ разказва историята на Рори Джансен (Брадли Купър), амбициозен млад писател, който мечтае да стане известен автор. Въпреки всички усилия, които полога в тази посока, книгите му биват отхвърлени от множество издателства. Един ден заедно със съпругата си Дора (Зоуи Салдана) той открива стара антикварна чанта, а нейното единствено съдържание е ръкопис. Изумен и изключително очарован от написаното, Рори взима трудното решение да го представи за свое творение и успехът не закъснява. Книгата се превръща в литературна сензация, а животът, за който винаги е мечтал, става факт. Съдбоносна среща с възрастен мъж (Джеръми Айрънс) в парка ще промени чувствата на младия писател завинаги, когато разбира кой е истинският автор на романа. Рори е изправен на кръстопът между истината, чувството за вина и моралните последици от действията си, но дали ще признае какво е сторил пред себе си и читателите, зрителите ще разберат утре само по FilmBox Extra

 

Сценарият на продукцията включва препратки към живота на неповторимия новелист и журналист Ърнест Хемингуей, чиито творби, събирани до 1992 г., биват забравени от съпругата му във влак и никога повече не са намерени. Американският кинокритик Роджър Ебърт отбелязва и приликата с обръщението, използвано за героя на Джеръми Айрънс във филма – „старият човек“, с книгата на Хемингуей „Старецът и морето“. А сценичното име, избрано за актрисата Зоуи Салдана, е същото като на една от съпругите на военния кореспондент и писател. 


Думите“ е само едно от интригуващите заглавия, на които зрителите могат да се насладят по каналите на FilmBox тази година. С редица холивудски и европейски продукции в своето портфолио, филмовите канали, част от глобалната медийна компания SPI International, са подготвили вълнуващи сюжети, с които да ви забавляват по всяко време от годината. 

Обратно към всички новини от агенциите