Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Откриха нов специален кът за отдих в двора на УНСС


d:istinkt


Откриха нов специален кът за отдих в двора на УНСС

На 17 юли в двора на УНСС се състоя официалното откриване на специален кът за отдих. Проектът е реализиран с подкрепата на Изи Кредит, водеща компания за потребителско кредитиране в България, и включва пейки и японски вишни.

Дарението беше представено от ректора на УНСС проф.д-р Димитър Димитров и Галин Тодоров, изпълнителен директор на Изи Кредит. Сред официалните гости бяха директорът на Междууниверситетския център за развитие на кариерата Атанас Димитров, директорът на дирекция „Кабинет на ректора“ Гергана Кирилова и от страна на Изи Кредит - Цветелина Джонева, директор "Човешки капитал", и Надежда Пеянска, зам.-директор на дирекция „Човешки капитал”.

„Поддържаме тясна връзка с бизнеса, защото вярваме, че практическият опит, който могат да почерпят ги прави конкурентоспособни. Ще припомня статистиката – 98 % от нашите студенти се реализират на пазара на труда още докато учат. Благодарим на Изи Кредит за отговорното отношение към младите хора и се надявам на ползотворно партньорство и в бъдеще“, каза ректорът проф. Димитров. 

"Ние в Изи Кредит традиционно се ангажираме с подкрепата на младите таланти, защото вярваме, че е важно да споделим опита и знанията си, трупани вече близо две десетилетия. Под мотото „Споделяме опит, защото ни е грижа" ние се стремим да предадем ценни уроци и практически умения на бъдещите професионалисти. Убедени сме, че приемствеността между утвърдените и младите специалисти е ключова за дългосрочното развитие на бизнеса и успешното интегриране на младите хора в реалната бизнес среда", коментира Галин Тодоров.

През април тази година УНСС и Изи Кредит официално подписаха меморандум за двустранно сътрудничество. Целта му е да се предостави по-добро практическо образование и подкрепа на младите специалисти. В обхвата на меморандума влизат обменът на информация и публикации за дейностите и провежданите по-важни събития от страна на „Изи Кредит" и УНСС, както и съдействие за участие на представители на дружеството в презентации пред студенти, в лекции, семинари, конференции, срещи или в други прояви, организирани от университета. Предвижда се възможност за партньорство при подготовката на съвместни проекти и последващото им изпълнение, както и съдействие за провеждането на обучения в бакалавърски, магистърски и докторантски програми в УНСС за представители и специалисти на компанията.

Обратно към всички новини от агенциите