Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Емили Купър разкрива тайната на фантастичната си кожа в новия сезон на „Емили в Париж“: емблематичната LUNA на FOREO


M3 Communications Group, Inc.


Емили Купър разкрива тайната на фантастичната си кожа в новия сезон на „Емили в Париж“: емблематичната LUNA на FOREO

Първият трейлър на дългоочаквания четвърти сезон на „Емили в Париж“ е тук и обещава много неочаквани обрати, страхотна мода и щипка съвети за красота. Видеото разкрива част от тайните за грижа за кожата на главната героиня. Предвид, че това е един от най-успешните сериали на Netflix, а главната героиня Емили Купър днес е възприемана като еталон за стил и красота, рутината ѝ за грижа за кожата определено е любопитна за милиони фенове по света. На козметичния ѝ рафт в трейлъра виждаме няколко премиум продукта, сред които емблематична четка за почистване на лице LUNA 4 mini на шведския бранд FOREO. 

Поставена на видно място върху тоалетката в банята, LUNA 4 mini е очевидният избор на героинята за почистване на лицето в дълбочина, за да изглежда кожата ѝ сияйна на събития, бизнес срещи или излизания с приятели. Емили знае много добре, че ключът към безупречния, естествен и семпъл парижки външен вид е здравата и сияйна кожа.

Присъствието на марката FOREO и емблематичния ѝ уред FOREO в сериала става спонтанно и по препоръка на официалния гримьор на продукцията Орели Пайен, която е заклет фен на продуктите на FOREO. А в течение на снимачният процес продуктите стават любими и на целия актьорски състав. 

4-те причини, поради които Емили ползва LUNA

1. Ефективна и бърза рутина за красота за нейния натоварен личен и професионален живот
Емили има натоварен график, който изисква тя винаги да изглежда перфектно. Уредът FOREO LUNA ѝ осигурява дълбоко почистване на лицето само за 1 минута, премахвайки 99,5% от замърсяванията, омазняването и остатъците от грим. Освен това разполага с режим Glow Boost, който отнема само 30 секунди. Това ѝ позволява да поддържа сияйна и свежа кожа с минимални усилия.

2. Силата на технологията, която спестява време и подобрява изживяването при почистване на лицето
LUNA е устройство, което издига почистването на следващо ниво, благодарение на патентованата си технология T-Sonic, която помага за отпушване на порите, минимизиране на несъвършенствата и подобряване на абсорбцията на продуктите за грижа за кожата. Освен това е изработена от ултра-хигиеничен силикон, което я прави 35 пъти по-хигиенична от другите четки.

3. Компактен и елегантен дизайн
Компактният и елегантен дизайн на LUNA пасва идеално на шикозния и динамичен начин на живот на главната героиня. Заема малко място, красива е и лесна за пренасяне в дамска чанта, което я прави идеална за пътувания.

4. Сияйна кожа за много лайкове в социалните медии
Емили и нейното присъствие в социалните медии са „неразделни“. LUNA ѝ помага да постигне сияен и равномерен тен, като повишава увереността ѝ пред камерата и гарантира, че винаги изглежда зашеметяващо на своите селфита и видеа.

Допълнителен трик: LUNA + двойно почистване = най-елегантният романс
LUNA се съчетава чудесно с балсама за премахване на грим на FOREO, съдържащ бадемово масло и хидратиращо масло от жожоба, и с почистващaта микропяна на бранда, които заедно осигуряват най-дълбокото и цялостно почистване.

В България продуктите на FOREO могат да бъдат закупени от douglas.bg, notino.bg и foreo.com.

За да научите още интересна информация за марката FOREO, последвайте @foreo_official в Instagram.  
 

Обратно към всички новини от агенциите