Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Максим Бехар събра 10 водещи CEO-та, за да дискутират за по-доброто развитие на България


M3 Communications Group, Inc.


Максим Бехар събра 10 водещи CEO-та, за да дискутират за по-доброто развитие на България

 Първият бизнес обяд за изпълнителни директори на водещи български и международни компании от различни сектори се проведе вчера в новия Executive Lounge на хотел Хилтън София. Ексклузивното събитие събра десет бизнес лидера, които обсъдиха иновации и стратегии за по-добро развитие на България.


Това е инициатива на Максим Бехар и M3 Communications Group, Inc., която ще продължи и вбъдеще. Обядът е лимитиран само за десет души и е предназначен единствено за изпълнителните директори на поканените компании. 

 

По време на срещата участниците обмениха идеи и опит с ключовата цел да се подобри бизнес средата и икономическото развитие на страната. Сред присъстващите бяха Антон Панайотов – Alaric Securities, Бони Манси – хотел Хилтън София, Дарина Стоянова – Престиж-96, Димитър Шумаров – Пощенска банка, Ивелина Николова – Schneider Electric България, Камелия Славейкова – Shell България, Константинос Милонас – Adecco България, Любомир Спасов – Данон България, Преслав Милчев – Lufthansa Technik Sofia, и Стефан Делайе – Френско-българската търговска и индустриална камара. 

 

„Този обяд е важна стъпка към изграждането на по-силна и конкурентоспособна България. Нашата цел е да създадем платформа за открит диалог и сътрудничество между водещите компании у нас. Това е само първият от планираните поредица подобни обяди, които ще продължат да се провеждат, за да насърчат иновации и съвместни усилия за развитие“, сподели Максим Бехар, изпълнителен директор на M3 Communications Group, Inc.


Следващата среща от този формат е планирана за септември и ще продължи инициативата за насърчаване на иновации и сътрудничество между водещи компании. Тя ще предостави нова възможност за обсъждане на ключови икономически и бизнес въпроси, които засягат развитието на България, както и за укрепване на партньорствата между различни сектори.


За повече информация, моля, свържете се с M3 Communications Group, Inc. на press@m3bg.com или +359 888 18 70 10.

Обратно към всички новини от агенциите