Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Профил

Удоволствие, вдъхновено от италианските рецепти за кафе, в охлаждаща форма: Lavazza представя новите си готови за консумация напитки в България


Chapter 4


Удоволствие, вдъхновено от италианските  рецепти за кафе, в охлаждаща форма:  Lavazza представя новите си  готови за консумация напитки в България

30 юли 2024 г. – Lavazza, международно известната семейна италианска компания за кафе, представя най-новите си напитки готови за консумация в България. Вдъхновени от уникалните вкусове на италианските рецепти за кафе, новите студени напитки са създадени, за да предадат удоволствието от перфектно приготвено кафе със свеж привкус. Независимо дали предпочитате класическото еспресо или кремообразното капучино, новата линия на Lavazza съчетава най-доброто от италианското ноу-хау с най-добрия вкус на кафе във всяка чаша. 

С кремообразна и отличително мека текстура за превъзходно кафе изживяване, линията с готови за консумация напитки на Lavazza предлага три различни варианта: Caffè Latte, богато и деликатно, в което гладките млечни нотки са балансирани с меко усещане на кафе; Cappuccino, прекрасна хармония от нотки на шоколад и кафе с кадифена и кремообразна текстура; и Espresso&Milk, интензивно и смело, с правилната горчивина и с приятен и балансиран послевкус.

Всяка напитка е изработена само с на най-добрите подбрани съставки, осигуряващи превъзходно качество и автентичен вкус. Без стабилизатори и с добре балансиран профил, напитките имат приятен и устойчив вкус на кафе със сладки ароматни нотки, идеални за всеки повод: независимо дали сте в движение или просто търсите лесен начин да се насладите на любимите си кафе напитки у дома, новата линия на Lavazza има за цел да подобри изживяването на потребителите и да отговори на нуждите на любителите на кафе навсякъде.

В Lavazza вярваме, че кафето е нещо повече от напитка: то е истинско преживяване. Новата продуктова линия с напитки готови за консумация отразява ангажимента на Lavazza към иновациите, заедно с нейната отдаденост и страст, които непрекъснато разширяват границите на приготвянето на кафе към изследване на нови вкусови комбинации. Благодарение на опита на компанията в изкуството на приготвяне на кафе, Lavazza предоставя на българските потребители нова освежаваща продуктова гама, преразглеждайки класическите рецепти в готови за пиене версии, перфектни през цялата година.

Предлага се в елегантни кенчета от 250 мл със закачлива и силна визуална идентичност, тази нова продуктова гама ще се превърне в най-добрия охлаждащ съюзник това лято в моментите за наслада!

Новите студени кафе напитки на Lavazza вече са налични и в България, за да доставят удоволствието от италианското кафе.

 

За Lavazza Group

Lavazza, основана в Торино през 1895 г., е собственост на семейство Lavazza от четири поколения. Днес Групата е един от водещите играчи на глобалната кафе сцена с оборот над 3 милиарда евро и портфолио от топ марки, които водят на своите пазари, като Lavazza, Carte Noire, Merrild и Kicking Horse. 

Тя е активна във всички бизнес сектори и оперира на 140 пазара, с 8 производствени предприятия в 5 държави и около 5 500 сътрудници по цял свят. Глобалното присъствие на Групата е резултат от над 125 години растеж и повече от 30 милиарда чаши кафе Lavazza, произвеждани всяка година, които са свидетелство за забележителна история на успеха, с цел да продължи да предлага възможно най-доброто кафе във всички форми, като се фокусира върху всеки аспект от веригата за доставки, от избора на суровината до продукта в чашата. 

Lavazza Group прави революция в културата на кафето, като инвестира непрекъснато в научноизследователска и развойна дейност: от интуицията, белязала най-ранния успех на компанията - сместа кафе, до разработването на иновативни решения за опаковане; от първото еспресо, отпито в космоса, до десетките индустриални патенти. Способността за изпреварване на времето се отразява и във фокуса върху устойчивостта - икономическа, социална и екологична - която винаги е била еталон за насочване на корпоративните стратегии. 

„Събуждане на по-добър свят всяка сутрин“ е корпоративната цел на Lavazza Group с цел създаване на устойчива стойност за акционерите, сътрудниците, потребителите и общностите, в които работи, съчетавайки конкурентоспособност със социална и екологична отговорност.

 

Обратно към всички новини от агенциите