Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Профил

Кристална чистота във всяка капка – FloeWater лансира филтрирана вода в алуминиеви кенове в България


Chapter 4


Кристална чистота във всяка капка – FloeWater лансира филтрирана вода в алуминиеви кенове в България

Ева Мендес веднага каза „да“ на новата вода

 

София, 31 юли 2024 г. - Холивудската звезда Ева Мендес се присъедини към FloeWater, за да подкрепи иновативния воден бранд. Напитката се предлага в рециклируем алуминиев кен и в комбинация с чара на Мендес, бързо привлече вниманието на потребителите.

Известна с ролите си в хитови филми и отдадеността си както към здравословния начин на живот, така и към опазването на околната среда, Ева Мендес перфектно въплъщава мисията на FloeWater. Ангажиментът й към устойчивия начин на живот я прави идеалния избор за лице на марката.

FloeWater се произвежда с помощта на уникална филтрираща технология и предлага кристално чиста, двойно филтрирана вода, налична в алуминиеви кенове от 250 ml. Алуминият е напълно рециклируем, което го прави устойчив избор за опаковка.

Най-популярната категория в света ready-to-drink (RTD) напитка е на прага на революционна трансформация. Новият продукт с вода в кен на FloeWater е на път да предефинира правилата в производството на напитки. Тази иновация е част от HELL Energy - компания, доказала се с висококачествените си енергийни напитки и новаторски решения.

Брандът е приложил и иновативно решение в обработката на водата с първата по рода си технология CrystalTower. С помощта на тази разработка, процесът на третиране на водата достига нови мащаби, като радикално променя подхода към водата и прокарва пътя за бъдещи постижения в индустрията.

„Лансирането на FloeWater в алуминиеви кенове е една от най-вълнуващите продуктови иновации тази година. Използваме нова революционна филтрираща технология и въвеждаме нова категория благодарение нa опаковката. И да не пропуснем факта, че лице на бранда е истинска холивудска звезда - очарователната Ева Мендес“, споделя Адриен Попович, маркетинг директор на HELL.

FloeWater се предлага в напълно рециклируеми кенове от 250 мл, без съдържание на BPA, в газирана и негазирана версия на достъпна цена. Заслужава да се отбележи и специалният дизайн на опаковката: вместо обичайната прозрачна опаковка, кенът на FloeWater е декориран в син и златен цвят с илюстрация на кит, която напомня за вълшебния животински свят на океаните, който трябва да бъде опазен.

Новата вода е налична от края на юли, а Ева Мендес ще се появи навсякъде, с новата филтрирана вода в алуминиев кен FloeWater. 

Рекламният клип може да видите на този линк: https://youtu.be/cEal7yxAB38 

Обратно към всички новини от агенциите