Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Профил

Увеличаване на бизнес адаптивността с гъвкавите работни пространства на IWG в България


Chapter 4


Увеличаване на бизнес адаптивността с гъвкавите работни пространства на IWG в България

В динамичния свят на съвременния бизнес, гъвкавостта не е въпрос на избор – тя е необходимост. За компании от всякакъв мащаб способността да се адаптират бързо, без да са обвързани с дългосрочни и строги договори, е от решаващо значение. IWG, глобалният лидер в решенията за гъвкави работни пространства, предлага точно това – несравнима гъвкавост чрез своята марка Regus, със стратегически разположени офиси в София и Пловдив, както и достъп до световна мрежа от над 4,000 локации.

Офисите на IWG, представени чрез бранда на компанията Regus в София и Пловдив не са просто работни пространства – те са стратегически среди, в които бизнесите могат да процъфтяват. Те предоставят възможността да се изживее бъдещето на работата с гъвкаво хибридно работно пространство, съобразено с конкретните корпоративни нужди. Те се намират в ключови бизнес зони на София, сред които сградите на ул. „Христофор Колумб“ и офис парк „BSR1“, което осигурява лесен достъп до основни търговски райони, транспортни връзки и разнообразие от заведения за хранене и магазини. В Пловдив сградите „Флавия“ и „Артим“ предлагат същите удобства, като са разположени в оживени бизнес райони, обогатени с културни забележителности.

Независимо дали става въпрос за организация, която е стартираща фирма, разрастващо се малко до средно предприятие или утвърдена корпорация, гъвкавите офис решения на IWG са проектирани да отговорят на разнообразните изисквания на бизнеса на всеки етап от неговото развитие. Офисите на Regus в България предлагат оптимална среда за продуктивност, съчетавайки професионализма на специализирано работно пространство с гъвкавостта за работа от практически всяко място. Партньорството с IWG носи стратегически партньор, посветен на улесняването на успеха на всеки бизнес.

Вече повече от 80% от компаниите в списъка Fortune 500* се доверяват на IWG за решения за работни пространства, които повишават ефективността и насърчават иновациите в различни индустрии.

В Regus разбираме, че ефективната и комфортна работна среда са от съществено значение за поддържане на продуктивността. Нашите офис пространства са внимателно проектирани, за да подобрят оперативната ефективност, със съвременни удобства, ергономични мебели, високоскоростен интернет и напълно оборудвани конферентни зали. С удобството на услуги по заявка на един клик разстояние, клиентите могат да се фокусират върху основните си бизнес дейности, уверени, че техните нужди за работното пространство са напълно посрещнати.

Какви са основните предимства?

Бизнес гъвкавост – Премахване на ограниченията на дългосрочните наеми с гъвкави условия, които позволяват бързо мащабиране, независимо дали то е в посока разширяване или свиване.

Глобален обхват – Възползване от достъп до над 4,000 локации по целия свят, осигурявайки на бизнеса необходимата подкрепа за работно пространство, независимо от мястото на дейност.

Подобрена продуктивност – Модерните офис съоръжения са проектирани да осигурят максимална ефективност и комфорт, създавайки високопродуктивна работна среда. 

Професионална общност – Взаимодействие с мрежа от професионалисти със сходни интереси, създавайки възможности за сътрудничество и бизнес растеж.

За повече информация или за запазване на час за посещение, моля, посетете нашия уебсайт или се свържете директно с нашите локални офиси.

*Fortune 500 https://fortune.com/ranking/global500/ 

Обратно към всички новини от агенциите