Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Профил

FloeWater печели престижна международна награда


Chapter 4


FloeWater печели престижна международна награда

Унгарската вода FloeWater в алуминиев кен постигна огромен успех на международния пазар, като спечели престижния златен медал Monde Selection. Този иновативен нов продукт, който беше представен на пазара тази година, вече спечели професионална награда, доказвайки отличните си качества пред експертите от института за оценка на качеството на храните.

Monde Selection, който функционира от 1961 г., е един от най-признатите професионални институти за качество в света, който ежегодно награждава най-добрите храни, както и води и безалкохолни напитки. Преди церемонията по награждаването, която се проведе в двореца Хофбург във Виена, повече от 80 независими експерти, сред които сомелиери на води, специалисти по хранителни науки и химически инженери, оцениха конкурентните продукти. Водата FloeWater постигна отлични резултати по време на строгите тестове, които оценяваха аспекти като вкус, мирис, послевкус, усещане в устата, опаковка и научен анализ.

„Това признание показва, че сме на прав път и продължаваме да се стремим към качество и устойчивост. Златният медал е ясно доказателство, че кристално чистата вода в алуминиев кен на FloeWater представлява изключително качество и е призната не само от потребителите, но и от определящите участници в професията“, заяви Адриен Попович, маркетинг директор на HELL.

Ева Мендес също е фен на FloeWater

Уникалната вода FloeWater в алуминиев кен завладя не само експертите, но и знаменитостите. Американската филмова звезда Ева Мендес стана лице на новата унгарска вода, като веднага каза „да“ на FloeWater. Мендес, известна с това, че обръща внимание на здравето си и опазването на околната среда, отразява перфектно ценностите на марката, което я прави още по-атрактивна за потребителите. 

Революционно нова

Ултрафилтрираната питейна вода, в алуминиев кен FloeWater,  съдържа минерали (300 мг/л), но е изключително чиста. Благодарение на една от най-съвременните технологии за ултрафилтрация в света тя е значително под нормативно определените граници за няколко замърсителя; например тя е средно 27 пъти по-чиста от допустимите граници за арсен, олово, нитрити и нитрати. Преди да бъде консервирана, водата FloeWater преминава през два специални слоя: кварцови кристали и камъни от акеек.

Освен това алуминият може да се рециклира безкрайно, без да се влошава качеството му, а поради отличната си топлопроводимост напитките в алуминиеви кенове се охлаждат по-бързо, което позволява на потребителите да се насладят по-бързо на студените си напитки, независимо дали става въпрос за газираните или негазираните версии.

 

Обратно към всички новини от агенциите