Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Профил

Италианският кафе гигант Lavazza става спонсор на „50-те най-добри хотела в света“


Chapter 4


Италианският кафе гигант Lavazza става спонсор на „50-те най-добри хотела в света“

Лондон, 11 сепмтември 2024: Известната италианска марка за кафе Lavazza с гордост обявява официалното си партньорство с дългоочакваната класация „50-те най-добри хотела в света“ (The World's 50 Best Hotels) във второто й поредно издание. Тази година Lavazza ще бъде спонсор на най-новото отличие, Lavazza Highest New Entry Award, което се присъжда на най-високо класирания дебютант в класацията. Това партньорство разкрива допирните точки и съвършенството на страстта на Lavazza към кафето и най-добрите заведения за настаняване в света. Кулминацията на „50-те най-добри хотела в света“ е церемония по награждаването, която ще да се проведе във вторник, 17 септември, в Гилдхол, Лондон.

Lavazza, основана в Торино през 1895 г., е собственост на семейство Лаваца от четири поколения. Днес Групата е един от водещите играчи на глобалната кафе сцена с оборот от над 3 милиарда евро и портфолио от топ марки, лидери на съответните си пазари, като Lavazza, Carte Noire, Merrild и Kicking Horse.

Групата е активна във всички бизнес сектори и оперира на 140 пазара. Глобалното присъствие на бранда е резултат от почти 130 години растеж и повече от 30 милиарда чаши кафе Lavazza, произвеждани всяка година като доказателство за забележителна история на успеха, с цел да продължи да предлага възможно най-доброто кафе във всички форми, като се фокусира върху всеки аспект от веригата за доставки – от избора на суровината до продукта в чашата.

Никола Форназиери, международен директор „Ключови клиенти“ в Lavazza, отбеляза: „Ние непрекъснато сме мотивирани да прилагаме нашия опит и страст към кафето, за да подобрим ежедневното кафе изживяване за гостите на „50-те най-добри хотела в света“ и извън тях. Винаги се стремим да създаваме нови и отличителни моменти и нашето сътрудничество с 50 Best се вписва идеално в нашите споделени ценности, ангажираност и постоянна подкрепа за индустрията на хотелиерството. Този сектор е от решаващо значение за нашите общности, осигурявайки не само храна и напитки, но и пространства, в които хората да се свързват, празнуват и създават ценни спомени.“

Lavazza Group прави революция в културата на кафето, като инвестира непрекъснато в научноизследователска и развойна дейност: от интуицията, която бележи най-ранния успех на компанията - сместа от кафе - до първото еспресо, отпито в космоса, и десетките индустриални патенти.

„Събуждане за по-добър свят всяка сутрин“ е корпоративната цел на Lavazza Group в посока създаване на устойчива стойност за акционерите, сътрудниците, потребителите и общностите, в които работи, съчетавайки конкурентоспособност със социална и екологична отговорност.

Присъстващите на „50-те най-добри хотела в света“ могат да очакват завладяваща вечер с участието на 1895 Coffee Designers от Lavazza: селекция от най-добрите кафета в света, използващи най-добрите зърна въз основа на произход, техника и сезонност.

Класацията „50-те най-добри хотели в света“, насочена към отличаване и празнуване на света на гостоприемството, служи като глобална платформа за признаване на иновациите и лукса. Церемонията по награждаването събира влиятелни личности, лидери в индустрията и ценители от цял ​​свят, за да отличи най-добрите в класа си хотели, които са пример за несравнимо обслужване и кулинарно съвършенство.

 

 

За Lavazza Group

Lavazza, основана в Торино през 1895 г., е собственост на семейство Lavazza от четири поколения. Днес Групата е един от водещите играчи на глобалната кафе сцена с оборот над 3 милиарда евро и портфолио от топ марки, които водят на своите пазари, като Lavazza, Carte Noire, Merrild и Kicking Horse.

Тя е активна във всички бизнес сектори и оперира на 140 пазара, с 8 производствени предприятия в 5 държави и около 5 500 сътрудници по цял свят. Глобалното присъствие на Групата е резултат от над 125 години растеж и повече от 30 милиарда чаши кафе Lavazza, произвеждани всяка година, които са свидетелство за забележителна история на успеха, с цел да продължи да предлага възможно най-доброто кафе във всички форми, като се фокусира върху всеки аспект от веригата за доставки, от избора на суровината до продукта в чашата.

Lavazza Group прави революция в културата на кафето, като инвестира непрекъснато в научноизследователска и развойна дейност: от интуицията, белязала най-ранния успех на компанията - сместа кафе, до разработването на иновативни решения за опаковане; от първото еспресо, отпито в космоса, до десетките индустриални патенти. Способността за изпреварване на времето се отразява и във фокуса върху устойчивостта - икономическа, социална и екологична - която винаги е била еталон за насочване на корпоративните стратегии. „Събуждане на по-добър свят всяка сутрин“ е корпоративната цел на Lavazza Group с цел създаване на устойчива стойност за акционерите, сътрудниците, потребителите и общностите, в които работи, съчетавайки конкурентоспособност със социална и екологична отговорност.

Обратно към всички новини от агенциите