Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Производствената фабрика HELL вече е най-големият гигант в света*


Chapter 4


Производствената фабрика HELL вече е най-големият гигант в света*

Стартирала от нулата, днес марката е на 18 години, фабриката работи от 15 години, покрива 5 континента и се произвеждат до 18 милиона напитки дневно 

След завършването на новия блок, производственият комплекс на HELL вече е разположен на площ от 771 100 кв. м. *Тя е най-голямата в света модерна мегафабрика, дело на корпоративна група с една и съща собственост, която произвежда и пълни алуминиеви кенове за напитки на едно място. Благодарение на увеличения производствен капацитет те могат да произвеждат до 4 милиарда кенове за напитки и 6 милиарда броя напълнени готови продукти годишно.

HELL ENERGY е една от най-бързо развиващите се марки за бързооборотни стоки в света, която регистрира бърз успех и активно разраства експортния си пазар. Стопроцентово унгарската марка е създадена през 2006 г. и до 2010 г. се превръща в пазарен лидер в Унгария, а на международния пазар на енергийни напитки - с експортен пазар, включващ днес повече от 60 държави, включително България, се е превърнала в определящ играч. Това е единствената компания в сектора на енергийните напитки, която разполага със силна марка, широка гама продукти на достъпни цени, както и със собствен модерен завод за пълнене и фабрика за алуминиеви кенове за напитки, което определя нейната стратегическа позиция и в световен мащаб.

Историята на успеха на HELL достигна още еди връх: на 24 май 2024 г. компанията откри нова производствена единица, оборудвана с най-съвременни технологии, в Szikszó, която беше открита в индустриалния парк HELL с тържествена церемония. С новото звено, мегазаводът на HELL вече заема площ от 771 100 кв. м., което разраства производствените дейности на HELL до обработване на до 10 милиарда кена за напитки годишно, включително нови 4 милиарда кена и 6 милиарда броя напълнени готови продукти.

Могат да бъдат доставяни до 31 милиона алуминиеви кена на ден, от които 13 милиона се произвеждат и 18 милиона се пълнят. В допълнение, новооткритият заводски комплекс вече е подходящ и за производство на алуминиеви кенове от 500 ml, което допълнително разраства широката гама от продукти.

„За мен е огромна чест и радост да отворя вратите на новата ни фабрика, което е не само откриване на сграда, но и начало на нова ера, в която производството и пълненето на алуминиеви кенове за напитки се извършва в една и съща сграда. Това е най-модерният и ефективен модел на работа в индустрията, при който конкурентоспособността и устойчивостта са тясно свързани с опазването на околната среда.“ - каза Барнабас Цереклие, главен изпълнителен директор на HELL ENERGY Hungary Ltd.

С откриването на фабриката, компанията отбеляза и 18-годишнината от основаването на HELL, като бяха подчертани бързата динамика на растеж на групата и непрекъснато разширяващата се висококачествена продуктова гама. Понастоящем водещата марка изпълнява ролята на пазарен лидер в 10 държави. В допълнение към енергийните напитки, портфолиото на групата включва студени чайове и безалкохолни напитки, витаминозни напитки и вода с високо качество. Портфолиото включва и студени кафе напитки от HELL Ice Coffee, които са пазарен лидер в 5 държави.

Всички продукти на групата на компанията се произвеждат в съответствие с най-високите изисквания на хранително-вкусовата промишленост, като се използват отлични суровини и се произвеждат без консерванти, изкуствени оцветители и аспартам.

 

 

 

 

 

Обратно към всички новини от агенциите