Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Ключовата роля на IWG при корпоративен растеж и развитие в пловдивския регион


Chapter 4


Ключовата роля на IWG при корпоративен растеж и развитие в пловдивския регион

IWG, световният лидер в областта на гъвкавите работни пространства, играе съществена роля в подкрепа на корпоративния и индустриалния бум в пловдивския регион. Все повече компании избират гр. Пловдив заради процъфтяващата му бизнес среда, нуждата от гъвкави и ефективни работни пространства е по-голяма от всякога. Иновативният подход на IWG към хибридните работни решения отговаря на това търсене, като помага на компаниите да оптимизират дейността си и да повишат удовлетвореността на служителите си.

В гр. Пловдив, компанията вече присъства с 5 обекта, като последният от тях беше открит през месец май. Тези обекти са стратегически разположени, за да осигурят на фирмите незабавен достъп до важни за тях и служителите им локации, което им позволява да се развиват на конкурентния пазар.

Настоящите офис локации предоставят различни удобства за настоящи и потенциални клиенти, така че да посрещнат разнообразните им нужди. Част от локациите са разположени в близост до ключови транспортни артерии, а други в близост до търгвоските части на града. Локациите предлагат и различни удобства за служителите като спортни и плувни съоражения в близост, удобни спирки на обществен транспорт и др. Във всички офиси компаниите и служителите могат да се насладят на модерни и високотехнологични офис пространства, удобства за плавно протичане на работния ден, постоянна високоскоростна Wi-Fi връзка, денонощна охрана и др. 

Собствениците на сгради инвестират в платформата IWG, за да отговорят на нарастващото търсене на хибридни работни пространства, като използват опита на IWG в областта на проектирането, оборудването, маркетинга и продажбите, подкрепен от годишна инвестиция в размер на 50 млн. паунда.

“Изборът на сграда HQ Atrim Plovdiv в Индустриалната зона беше стратегически ход за нашата компания. Освен че осигурява на служителите ни по-добър баланс между професионалния и личния живот, това партньорство донесе значителни ползи за дейността ни. Бележим оптимизация на разходите и стабилен темп на ръст на компанията, което засили ефективността ни и допринесе за затвърждаване на конкурентното ни предимство на пловдивския пазар.” споделя Атанас Топчиев, основател на Атрим ЕООД.

 Основните предимства на гъвкавата работа с IWG:

·         Подобрен баланс между професионалния и личния живот за служителите.

·         Ефективност на разходите за компаниите, доказана и стабилна възвращаемост. 

·         Ниски разходи за труд и лесно управление.

·         Достъп до ключови локации в града.

·         Гъвкавите модели на работа допринасят за устойчивостта на околната среда.

Последните проучвания* подчертават променящите се предпочитания на служителите и компаниите към гъвкави модели на работа. 90% от служителите търсят възможности за заетост, които осигуряват гъвкавост по отношение на мястото и времето. 89% от компаниите отчитат подобрени показатели за намаляване на текучеството благодарение на възможностите за гъвкаво работно време, а 88% от компаниите планират да преминат изцяло към гъвкави форми на работа в близко бъдеще. Прогнозите са, че до 2030 г. 30 % от световните офис пространства ще бъдат гъвкави в сравнение с по-малко от 5 % днес.

 

Локации на компанията в гр. Пловдив: 

·         Васил Априлов - Бул. “Васил Априлов” № 124А, 4000 Пловдив

·         Каменица Парк - Бул. “Източен” № 59, Централен район, 4000 Пловдив

·         HQ Атрим Арена -Бул. “Цариградско шосе” № 53, 4006 Пловдив

·         HQ Флавия Бизнес Парк - Бул. “Цар Борис III 179”, “Флавия”, 4000 Пловдив

·         HQ Сиенит - ул. “Инженер Асен Йорданов” 7, 4000 Пловдив

 

 

За компанията:

IWG plc е най-големият глобалният оператор на споделени пространства, работещ под марките Regus и Spaces. Създадена през 2011 г., IWG има глобално присъствие с приблизително 4000 локации в повече от 120 държави. С разнообразна гама от опции за работно пространство, включително виртуални офиси, пространства за съвместна работа и частни офиси, IWG дава възможност на бизнеса и хората да работят по-ефективно. За повече информация посетете www.iwg.com.

 

 

* HR Report, 90% от офисните служители посочват, че искат по-голяма гъвкавост

CC, 45 Статистически данни относно гъвкави форми на работа: данни, тенденции и прогнози за 2020/2021 г.

Microsoft, доклад "Новото бъдеще на работната сила"

JLL, Влияние на COVID-19 върху гъвкавите пространства

Обратно към всички новини от агенциите