Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

В Механа „При Колчо“ в Минерални бани клиентите са над всичко


PReporters


В Механа „При Колчо“ в Минерални бани клиентите са над всичко

Няколко дни след поредния Международен детски етнофестивал в Минерални бани се намираме в Механа „При Колчо“. Услугата, която предлагаме за нашите клиенти всъщност е 3 в 1 – хотел, механа, баня с минерална вода, сподели едната от собственичките Галина Колева. Освен стаи за гости, които са със 17 места за нощувки, обектът има ресторант със 130 места, просторна тераса, и жива музика. 

Собственици на Механа „При Колчо“ са сестрите Галина и Янка Колеви. Те винаги имат добро отношение към представителите на медиите, въпреки, че в дните на етнофестивала заведението буквално се задъхва от участници и гости на проявата. Въпреки, че капацитетът на заведението е 130 души, по време на етнофестивала тук се хранят тройно повече, сподели още Галина Колева. Това става с добра организация и прецизно изработен график за гостите. 

Иначе сме имали случаи, когато клиенти се обаждат със заявка за 30 души след един час, а впоследствие се оказва, че става въпрос за двойно повече. Знаете, че е много трудно да се покрие такава заявка, защото продуктите ни са замразени във фризера и трябва да минат поне 4-5 часа за тяхното размразяване. Тогава тичаме до големия град за да купим пресни продукти, но въпреки всичко осигуряваме поръчката, споделят собственичките. Напоследък се наблюдава една такава тенденция в българските заведения, че никой от готвачите не иска да работи на поръчка. Всеки предпочита да приготвя храна за шведска маса, защото е много по-лесно. А знаете, че има огромен проблем с кадрите в заведенията – готвачи, сервитьори, но ние се справяме и клиентите остават доволни, споделят още от Механа „При Колчо“.

Обратно към всички новини от агенциите