Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Пребори жегата с екзотични и освежаващи летни енергийни напитки


Chapter 4


Пребори жегата с екзотични и освежаващи летни енергийни напитки

С настъпването на летните горещини, HELL Energy Drink ни спасява от жегите със серията Summer Cool и новите вкусове Groovy Grapefruit и Chillin' Guanabana-Mango. Тези лимитирани предложения са подходящо решение, когато търсим освежаващи напитки през летния сезон.

Groovy Grapefruit се съчетава изключително добре с леки, летни храни като свежи салати, пилешко на скара или ястия с морски дарове. Пикантният му вкус на грейпфрут допълва дресинги и маринати на цитрусова основа, което го прави идеален за пикници на открито и барбекюта на плажа. Консумира се охладен в горещ ден и се комбинира перфектно с летни ястия за прилив на енергия и отличен вкус.

Chillin' Guanabana-Mango е идеалното съчетание за салати с тропически плодове, пикантни тако или суши. Екзотичната комбинация от гуанабана и манго добавя освежаващ привкус към кулинарните преживявания. Идеален за партита край басейна, събирания с тропическа тематика или релаксиращ ден на плажа, този вкус пренася в островен рай с всяка глътка.

Какво ти дават енергийните напитки Summer Cool?

- 5 основни витамина

- Без консерванти, в подкрепа на ангажимента на HELL за високо качество на продуктите.

- Екологична опаковка с безкрайно рециклируеми алуминиеви кенове, в линия с практиките на компанията за устойчиво развитие.

- Достъпно удоволствие с отлична цена.

Независимо дали сте на плажа, на музикален фестивал или просто се наслаждавате на слънцето, тези вкусове предлагат уникална комбинация от вкус и енергия, която подобрява всяко лятно занимание.

Обратно към всички новини от агенциите