Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

10 идеи за носене на цветни скъпоценни камъни тази есен


V+O Communication


10 идеи за носене на цветни скъпоценни камъни тази есен

Есента е сезонът с една от най-богатите цветни  палитри, които ни зареждат ежедневно с настроение и радост. Освен че е красива и уютна, есента е идеалният момент да обновим гардероба си и да създадем нови тоалети. Сред най-актуалните модни тенденции тази година е включването на цветни скъпоценни камъни в ежедневните тоалети. 
Тази есен международният бранд за луксозни бижута TEILOR представя десет идеи за носене на цветни скъпоценни камъни. Брандът отваря вратата към красотата на цветните скъпоценни камъни и ни дава полезни съвети, за да добавим щипка елегантност и уникалност към сезонните си тоалети. С колекцията Color Your Nature на TEILOR, можем да превърнем едноцветния шал, палто или шапка в истински модни находки. В богатото си портфолио Color Your Nature включва ранообразие от брошки, обици и висулки за колиета, които  ефектно разчупват ежедневния стил или допълват елегантните ни парти тоалети. Можете да ги носите по безброй начини - всичко зависи от вашето въображение и желанието ви да изненадвате.


Номер 1: Брошка на ревера 
За класическа визия добавете цветна брошка със скъпоценни камъни на ревера на палтото или сакото си. Това е лесен  начин да вкарате цветен елемент в есенния ансамбъл. 

Номер 2: Брошката върху блуза
По същия начин брошката може да се носи и върху блуза, особено ако е семпла без голям надпис или принт. 

Номер 3: Брошка вместо копче
Изненадващ начин да преобразите семплата си риза, е като замените едно от традиционните копчета с брошка. Този нетрадиционен, но стилен подход добавя креативност и стил към вашия офис или ежедневно облекло.

Номер 4: Акцентирайте върху шала си 
Добавете нещо неочаквано към шала си, като го украсите с брошка със скъпоценни камъни. Играта на цветове и текстури ще привлече вниманието и ще подчертае модела на шала, правейки есенната ви визия едновременно уютна и елегантна.

Номер 5: Подчертайте чантата или колана си
Използвайте брошка, за да украсите обикновената дамска чанта или колан. Добавянето на цветен скъпоценен камък може моментално да превърне тези обикновени аксесоари в забележителни.

Номер 6: Добавете блясък към пуловерите си
Есента е моментът, в който се носят уютни плетива, брошките са универсален начин да добавите елегантност към любимия си пуловер. Независимо дали са поставени до яката или на рамото, това е лесен начин да персонализирате тоалета си.

Номер 7: Напревете малката си черна рокля уникална 
Вечната малка черна рокля винаги може да изглежда още по-привлекателно  с цветен елемент, който да се откроява. Цветна брошка, висулка или чифт обеци със скъпоценни камъни,  веднага ще придадат още повече красота на тази класическа дреха.

Номер 8: Украсете дънките си
Дори най-ежедневното облекло може да изглежда елегантно с подходящия аксесоар. Закачете брошка на джоба на дънките си за неочаквана визия, която балансира семплия вид на дънките с изтънчеността.

Номер 9: Изящни обеци за смела визия 
Позволете на ярките нюанси на аметиста да озарят визията ви с изящни обеци като това бижу на TEILOR с розово злато с аметисти . Независимо дали излизата вечерно или искате да добавите стил към ежедневното си облекло, обеците с цветни скъпоценни камъни са лесен начин да включите красиво бижу в есенния си гардероб.

Номер 10: Висулки със скъпоценни камъни в топли есенни цветове 
Топлите, сияйни скъпоценни камъни като цитрин и кехлибар на висулки отразяват същността на есента. Носете ги върху пуловери от дебела плетка или блейзъри с кройка, за да сте в тон с ярките нюанси на сезона.

Colour your nature от TEILOR, е колекцията, която се отличава с портфолио от продукти в ярки цветове. Тя е съчетание от диаманти и полускъпоценни камъни, които създават игра на нюанси, напомняща за празник и красиви спомени. Колекцията е история за природата, за особеностите, които украсяват всеки камък, и за нюансите, които изненадват с всеки лъч отразена светлина. В същото време това е колекция, в която откриваме енергия и сила, която устоява на изпитанието на времето, колекция за свободата и пътуването във всичките му форми и измерения. С впечатляващ дизайн и шлифовки, които подчертават цвета на всеки скъпоценен камък,  аксесоарите от селекцията Colour your nature се превръщат в задължителна част от всяка колекция бижута. 

***
За TEILOR
TEILOR е международна верига магазини за луксозни бижута с над 25-годишна традиция. Представена в Румъния, Полша, Унгария, България и Чехия TEILOR има над 65 физически магазина и силно онлайн присъствие чрез платформите си за електронна търговия: teilor.com, teilor.ro, teilor.hu, teilor.pl и teilor.bg. Колекциите на TEILOR включват бижута с диаманти и скъпоценни камъни, като дизайнът е съобразен с желанията на клиентите и международните тенденции.


 

Обратно към всички новини от агенциите