Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Анти-ейдж тайната на героите на Netflix са LED маски


M3 Communications Group, Inc.


Анти-ейдж тайната на героите на Netflix са LED маски

ИНОВАТИВНАТА LED МАСКА ЗА ЛИЦЕ НА ШВЕДСКИЯ БРАНД FOREO СЕ ПОЯВИ ПО ЗАКАЧЛИВ И БЛЯСКАВ НАЧИН В  ЕДИН ОТ НОВИТЕ ХИТОВИ СЕРИАЛИ НА СТРИЙМИНГ ПЛАТФОРМАТА – „ДЖАК УАЙТХОЛ: БАЩИНСТВО С БАЩА МИ“ 

През последните няколко години LED маските за лице се превърнаха в хит в домашните рутини за красота. С редица доказани ползи за кожата, светлинната терапия е неинвазивно лечение за подобряване на цялостния вид на кожата, която вече се радва на дълъг звезден списък от фенове. Сред тях са и главните герои в продукциите на Netflix. В последния епизод на хитовия сериал „Джак Уайтхол: Бащинство с баща ми“, комикът Джак Уайтхол убеждава баща си „да се наслади на последната процедура за деня“ със силиконовата анти-ейдж LED маска FAQ 202. Хумористичната сцена се разиграва около семейната трапеза, където бащата на Джак, страстен почитател на процедурите за грижа за кожата, носи на лицето си LED маската FAQ 202 и шеговито подчертава съвременната ѝ технология и способността ѝ да увеличава производството на колаген в кожата.

Със закачливи щрихи, сцената отразява един от най-популярните трендове в анти-ейдж грижа за кожата – а именно LED терапиите. Самата маска FAQ™ 202 е една от водещите на пазара, известна с клинично доказаната си способност да редуцира бръчките и значително да повишава еластичността и здравината на кожата. В България маската може да бъде закупена от douglas.bg.

„Бяхме много радостни да видим как нашата LED маска FAQ™ 202, буквално и преносно, озарява вечерята на семейство Уайтхол“, коментира Владимир Чутурило, генерален мениджър на FOREO за Източна Европа. „Комедийният подход на Джак Уайтхол към грижата за кожата добави забавен елемент към изключителните предимства на маската.“

КОЛАГЕН – КОЙ ЛИ НЕ МЕЧТАЕ ЗА НЕГО?

Човешкото тяло произвежда естествен колаген, който съставлява три четвърти от кожата и една трета от протеина в тялото. Колагенът възстановява кожата и се грижи за здравината и стабилността ѝ, поддържа ставите здрави и гъвкави и подпомага заздравяването на рани. Тялото започва да произвежда по-малки количества колаген, още когато човек е в средата на 20-е си години, а значителен спад в нивата на колаген започва да се наблюдава в 30-е години. Резултат от това е забавянето на естествените възстановителни процеси, отпуснатата кожа и появата на бръчки. Кожата става по-тънка, уязвима, лесно се уврежда и започва да губи еластичността си. Бръчките и хиперпигментацията стават все по-дълбоки и видими.

Силиконовата анти-ейдж LED маска FAQ 202 преобръща този процес, стимулирайки клетките по естествен начин. Когато е поставен на лицето, продуктът осигурява стимулираща колагена LED терапия с помощта на светлина с различни дължини на вълната. Процесът укрепва отделните слоеве на кожата и дава нов тласък на естествените заздравителни процеси. Всичко това се случва, докато човек се движи свободно и се наслаждава на ежедневието си.

ПАСВА ИДЕАЛНО НА ВСЯКО ЛИЦЕ

По време на сериала бащата на Джак дори вечеря, докато носи маската. Този любопитен момент нагледно демонстрира еластичността и удобството на уникалния flexi-fit силиконов дизайн на FAQ. Две поколения мъже, носещи маската, са доказателство за успешната работата на инженерите в FAQ™ Swiss, сканирали над 10 000 лица, за да разработят първата LED маска, която пасва идеално на всяко лице.

Изработени от уникалния flexi-fit силикон, LED маските FAQ™ 200 са гъвкави и ергономични. Те се прилепят към лицето удобно и ефективно, наподобявайки втора кожа. Това гарантира, че всяка област на лицето получава еднаква концентрация на LED светлина.

Обичаната от знаменитостите LED маска разполага с осем различни дължини на вълната, включително инфрачервена (NIR) светлина, която се справя с бръчките, старческите петна, потъмняването, неравномерния тон и текстурата на кожата.

Като водещ анти-ейдж подбранд на FOREO, FAQ™ Swiss следва мисията на световната компания, лидер в областта на технологиите в грижата за кожата, като прави още една крачка напред към мощните клинични технологии за професионално подмладяване в домашни условия. Продуктите на FAQ™ Swiss са най-ефективното съчетание между професионална и домашна козметика в света, както и едно високотехнологично оръжие срещу стареенето. Никой не може да промени това, че остарява, но всеки може да е отговорен за това КАК остарява.

За да научите още интересна информация за марката FOREO, подбранда FAQ™Swiss и продуктовите им иновации, посетете foreo.com/faqswiss и последвайте @faqswiss в Instagram.

Обратно към всички новини от агенциите