Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Покана за среща с медиите на тема: „Как българските предприемачи могат да се възползват от успешния опит на словенския бизнес?”


PRoWay Communications Agency


Покана за среща с медиите на тема: „Как българските предприемачи могат да се възползват от успешния опит на словенския бизнес?”
Уважаеми колеги, Център за предприемачество и управленско развитие – България (CEED България), има удоволствието да ви покани на среща с медиите на тема: „Как българските предприемачи могат да се възползват от успешния опит на словенския бизнес?”, която ще се проведе на 18 юли 2012 г. от 11:00 часа в BetaHaus, гр. София, ул. „Крум Попов” 56-58. По време на срещата ще бъдат представени възможности как българския бизнес да се възползва от опита на словенските си колеги, както и какви успешни словенски практики могат да бъдат приложени от българките предприемачи. Срещата се осъществява по проект „Иновативни знания без граници”, който се изпълнява от CEED България и Zavod mreža podjetništva – CEED Словения по Оперативна програма “Развитие на човешките ресурси”, схема за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ: BG051PO001-7.0.01 „БЕЗ ГРАНИЦИ – КОМПОНЕНТ 1”. Проектът цели да повиши капацитета и да насърчи предприемаческия потенциал на малкия и среден бизнес в България. Като част от проекта ще се проведат поредица от срещи в гр. София и гр. Любляна, на които представители на българския бизнес ще заимстват опит от словенски предприемачи, ментори и експерти в различни сфери на бизнеса. Участници в срещата: - Николай Ярмов, изпълнителен директор на CEED България; - Надежда Ташева, ръководител на проект „Иновативни знания без граници”; - Станислав Червенков, експерт по проекта; - Крис Георгиев, предприемач, участник в програмата Top Class; - Любомир Гетов, ментор по програмата Top Class. Моля, потвърдете своето участие не по-късно от 17:00 часа на 17 юли 2012 г. (вторник) на тел.: 0879 931 336 или e-mail: d.chobanova@proway.bg. За допълнителна информация: Диана Чобанова PR Assistant PRoWay Communications Agency Mob: + 359 (879) 931 336 E-mail: d.chobanova@proway.bg „Настоящият документ е изготвен с финансовата помощ на Европейския социален фонд. Фондация „Център за предприемачество и управленско развитие – България” носи цялата отговорност за съдържанието на настоящия документ, и при никакви обстоятелства не може да се приеме като официална позиция на Европейския съюз или Министерство на труда и социалната политика.”
Обратно към всички новини от агенциите