Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Огън и Любов на сцената на Studio 5 Росалин Наков и Симеон Владов представят поетично-музикалният рецитал "Любов, пламък бял..."


PRates Agency Ltd.


Огън и Любов на сцената на Studio 5 Росалин Наков и Симеон Владов представят поетично-музикалният рецитал "Любов, пламък бял..."
На 27-ми януари (неделя) Любов ще изпълни сърцата и душите на всички, дошли да се насладят на поетично-музикалния рецитал "Любов, пламък бял...". Рециталът, обиколил страната ни, отново се завръща в уютната атмосфера наStudio 5. Вълшебството ще се случи благодарение на композитора и пианист – Росалин Наков и актьора – Симеон Владов. В програмата са включени популярни стихове от българската и световна любовна лирика, музикални теми и песни от филми и мюзикъли. Гостите в неделната вечер (18.30ч) ще имат възможността да чуят авторска инструментална музика на композитора, работил с едни от най-видните певци в България като Орлин Горанов, Васил Петров, Маргарита Хранова, Кристина Димитрова, Белослава, група "Сигнал", Милица Божинова от „Тоника”, актьора Николай Урумов и много други, сред които и Деян Неделчев, с когото записва първата си поп-песен. Росалин Наков е носител и на множество престижни награди от български и международни конкурси, между които Голямата награда на конкурса "Бургас и морето", "Златният Орфей" и др. Гласът, който ще ни води в приказката за Любовта, е носителят на наградата "Златен глас" на Съюза на артистите в България и един от най-известните и любими гласове в телевизионния и радиоефир; глас на Радио N-JOY - Симеон Владов. Тандемът обещава да ви пренесе в магията, наречена „Любов, пламък бял...”, където, както пеят The Beatles - “Всичко, от което се нуждаем, е Любов...” Не забравяйте да направите своята резервация на тел: 02 / 963 12 54 или 0887 934 335, a ако желаете винаги да знаете какво се случва на сцената на Studio 5 следете програмата на клуба на www.clubstudio5.com или станете наши приятели във Facebook: Studio 5* music club, защото музиката има значение. Вход: 10лв
Обратно към всички новини от агенциите